Saturday

Rawatan Kanser

Dalam hidup ini, mungkin anda pernah bertemu dengan orang yang menghidap kanser atau mungkin juga ada sendiri ada kanser. Selalunya bila terdengar tentang kanser, kita berasa takut sekali kerana ianya merupakan penyakit yang seakan-akan tiada ubatnya.

Meskipun terdapat rawatan kemoterapi, surgeri ataupun rawatan kanser yang lain. Namun tiada pun yang sedap didengar. Semuanya menyakitkan dan menyebabkan perubahan hidup seperti rasa lemah, rambut gugur dan lain-lain lagi.

Banyak juga orang yang saya kenal yang mendapat kanser. Antaranya ialah kakak saya sendiri yang mempunyai kanser payudara. Tahun lalu dia telah menjalani operasi membuang kanser payudaranya (masectomy). Ianya merupakan suatu pengalaman yang mendebarkan, untuk kami sekeluarga terutama anak-anaknya yang enam orang. Dia telah masuk dewan bedah pada 7.30 pagi dan tidak keluar sehinggalah 12 tengah malam.

Itulah antara tujuan saya menulis blog ini agar, kita sama-sama boleh mencari jalan lain untuk mengubat penyakit kanser ini. Saya percaya tuhan sebenarnya telah menciptakan penawar , ubat semulajadi dalam bentuk vitamin b17 yang dapat membunuh sel-sel kanser. Sebenarnya saya mula-mula mengetahui tentang vitamin b17 (leatrile) ini sejak melihat HalalBio dokumentari didalam astro oasis mengenainya. Untuk memahami bagaimana vitamin b17 dapat membunuh sel-sel kanser, saksikan video dibawah ini.
Mula-mula saya tak percaya mengapa selama ini ubat yang sudah lama sebenarnya tidak dihebohkan kepada orang ramai. Tetapi setelah membuat kajian mengenainya di internet barulah saya faham bahawa penawar kanser ini dirahsiakan kerana jika orangramai tahu mengenainya sudah tentu banyak pihak terutama pembekal ubat-ubatan, hospital dan doktor-doktor akan rugi besar kerana ubat-ubat serta rawatan kanser sangatlah mahal. Saksikan klip video dibawah ini.


1 comment:

  1. Slam...sy ada menjual herba warisan yg mampu menyembuhkan kanser dan pelbagai jenis kanser...buah pinggang rosak dan kebocoran protin yang punca peyebab kerosakan awal buah pinggang..herba ni terlalu berkesan...akar kayu herba...merawat dan membaik pulih...jangan sehinga terlewat..jangan biarkan hidup derita..selagi boleh rawat lebih baik merawat..hutan belantara kita tersembunyi sejuta 1 rahsia...herba ini amat amat mujarab..jangan biar derita membunuh kehidupan anda.ramai yang dah berjaya sembuh dengan produk sy call saya xpun msg xpun wasap sy 0174687570 mohd zuhairi...sy cma bntu membantu...sy tidak sangup tngok org dpn mata sy sengsara xpun di ragut nyawa...penawar nya telah ada...hubungi sy secepat munkin

    ReplyDelete